Thu 21. Jan 2016 10:14:08
Thu 21. Jan 2016 22:12:58
Fri 22. Jan 2016 10:44:45
Fri 22. Jan 2016 15:42:17
Fri 22. Jan 2016 19:18:32
Viktor 36 wrote:No, ja som bol prekvapený, keď som sa snažil robiť firemaking![]()
Musíš ručne dropnúť log, potom use tinderbox na log položený na zemi ... kým zapáliš jeden normal log, tak klikneš minimálne 10x
Nefunguje to tam ako teraz, že dáš use na log a samo ti to zapáli ... tam sa ti niekedy nepodarí zapáliť, tak musíš znovu skúšať
A taktiež som tam stratený v tej starej grafike a dlho mi trvá, kým zistím, kde vlastne som.
Fri 22. Jan 2016 20:45:52
Sun Wukchung wrote:Viktor 36 wrote:No, ja som bol prekvapený, keď som sa snažil robiť firemaking![]()
Musíš ručne dropnúť log, potom use tinderbox na log položený na zemi ... kým zapáliš jeden normal log, tak klikneš minimálne 10x
Nefunguje to tam ako teraz, že dáš use na log a samo ti to zapáli ... tam sa ti niekedy nepodarí zapáliť, tak musíš znovu skúšať
A taktiež som tam stratený v tej starej grafike a dlho mi trvá, kým zistím, kde vlastne som.
O to vic respektovat to, kolik muselo zabrat Zizemu dat 99 fm
Sat 23. Jan 2016 0:17:20
Sat 23. Jan 2016 13:25:10
Hyger3 wrote:Firemaking byl strašný, trvalo to moc dlouho. Pobavil mě thieving, který šel celkem hladce, ale pak na mě začal okradený útočit.
Sat 23. Jan 2016 16:39:54
Radqo wrote:Sun Wukchung wrote:Viktor 36 wrote:No, ja som bol prekvapený, keď som sa snažil robiť firemaking![]()
aj na nasej scene bol typek, čo dal 99 fm na rsc. Myslim, ze sa volal Zizelevak (Rorr Dzirr)
Sat 23. Jan 2016 16:49:46
Sun Wukchung wrote:Radqo wrote:Sun Wukchung wrote:Viktor 36 wrote:No, ja som bol prekvapený, keď som sa snažil robiť firemaking![]()
aj na nasej scene bol typek, čo dal 99 fm na rsc. Myslim, ze sa volal Zizelevak (Rorr Dzirr)
No ja myslel prave Zizelevaka, akorat jsem ho zdrobnil na Zize