Thu 02. Apr 2015 13:24:40
Čaues,
tak, rád bych se představil, ale... ono ten nick stejně svítí docela výrazně, takže když řeknu, že jsem Koala Mike, tak to asi málokoho překvapí, co?

Jinak jsem Michal, za nějakou chvíli mě bude 20, bydlím v Praze, dělám pedagogiku na Karlovce.
RSko jsem hrál mezi lety 2007 - leden, 2012, jak vyšlo OSRS, tak jsem se samozřejmě zaregistroval po výše zmíněným nickem a věnoval jsem se tomu realtivně dost v období červen - září 2013 a teď jsem to po dlouhé době zapl asi před týdnem.

K aktivnímu hraní se ale určitě z časových důvodů nevrátím, ale jako nostalgie, no... proč ne.
Jako "cíl" jsem si řekl, že zkusím hodit 99 fishing, ale... teď nejsem member, tak nevím, jak moc dobře by to šlo na free, ale... zkouškové se blíží a zápočtů, kterým musím věnovat čas na psaní je taky ještě docela dost, takže tak.
No, proč jsem se sem zaregistroval? No, vždycky jsem byl takový ukecaný fóranský typ, takže jako forum, proč ne, ale navíc tu bylo to, že jsem se pokusil sesmolit návod na OSRS Easter event, páč jsem si všimnul, že tu je návod na ten RS3 (nebo jak se to jmenuje), ale na tendle né.

Snad jsem tím nikoho moc nepohoršil, teprve teď vidím nějakou schvalovací sekci, no... pánové moderátoři, etc. snad prominou.
Co se mě týče mimo RS svět, tak mám velkej koníček; kecání s lidma, vedle toho taky wikipedii, kde už nějaký ten pátek působím a divadlo a operu, čemuž jsem se i aktivně věnoval.
Ať tak či onak, tolik ode mě.
Last edited by Koala Mike on Thu 09. Apr 2015 22:15:29, edited 1 time in total.