Sat 28. Feb 2015 20:25:38
1. Ja a Runescape:OwnedbyGM, Post-EOC o runescapu sem se dozvěděl kolem roku 2006 je to můj třetí account , ale aktivně hraju vždy max rok pak přejdu většinou na něco jiného a zase se vracím

, Member , Achievmenty no nevim asi že sem dal 99 smith pred dvěma týdny,momentálně se věnuju slayeru,co se týče zážitků tak nejspíš clan wars s lords of runescape byly sranda
2. Ja v RS/Cz&SK Komunite:Spousta kamaradu již nehraje většina byla z lords of runescape IngJetel, uJack,Big Bad Ice , jedni z mála co jestě hrají tak Olomouc2 a Zasranek aka pepan

, Jak vám asi došlo byl sem členem Lords of runescape a krátkou dobu v clanu Rose Rouge, škoda že už nehrají byla to parta holanďanů , občas hostuju portables na kanálu "portables", jinak diky pepanovi o vas vim když sem se ptal jak to teď vypadá v CZ/SK komunitě
3. Ja v reálnom živote:Jmenuju se Bolek, Je mi 21,Bydlím ve vesnici kousek od Olomouce tím myslím města ne olomouce jako hráče

,mám dva bratry,pracuju jako svářeč
4. Ja a môj voľný čas:Rád si zajdu do posilovny,s bratrem a kamarady chodime na ryby k tomu samozřejmě patří dobrý jídlo a pivo ,televizi nemám takže nesleduju nic co se týče seriálů tak sem měl rád Himym a teď big bang theory,Arrow,Peaky Blinders,Vikings,Constantine,Supernatural,Two and half men,filmy všelijaké

Anglicky umím teda sice pasivně ale celkem slušně,hudebně poslouchám širokou škálu od akustické hudby po house atd prostě vše co mě nějak osloví a mám na to náladu,před vánoci sem dohrál far cry 3 tak mě napadlo že se vrátím do runescape

, hraju na OS W7 64bit,processor AMD-fx 8120 8x3.5ghz ,ram 8gb,grafická karta AMD Radeon HD 7800 series, hdd Samsung 1tb, jak si někteří mohli všimnout není to žádná nová raketa
Last edited by Ownedby on Sun 01. Mar 2015 18:44:46, edited 1 time in total.