Thu 13. Jun 2013 17:52:29
1. Ja a Runescape:Nebesak jméno mé. Muj osobni nazor je ze s prichodem EOC RS kleslo, tudiz bych radsi 07 ale jsem linej zacinat od znova (s prichodem novy updatu jsem v trvani dvou let neaktivity prisel o 2/3 hodnoty banky)

po dvou leté pauze jsem opet member a pokud neklesne RS jeste niz tak zatim neplanuju na delsi dobu prestat. mezi oblibeny aktivity patri asi slayer, pk a mh (na PK a MH momentalne nemam dost vykonej PC takze bohuzel neprobiha

). Muj nejvetsi luck ve hre bylo asi nekolik hiltu duo (doby kdy bandos hilt stal 32M

) a dropy jako 4x D chain (3x dust devils kde jsem delal strength 88-99)
2. Ja v RS/Cz&SK Komunite:=tDD= 4ever

prvni, posledni a jediny klan kde jsem vyrustal... spousta dobrych pratel, ochotnych partaku a paradnich skilleru... Mezi ty nej partil Mikel Cz(nikdy jsem nepochopil jeho nadseni a zapaleni pro F2P)
3. Ja v reálnom živote:IRL se jmenuji Pavel Nebeský, je mi (za mesic) 21 let, bydlím s přítelkyní v byte na severu čech, kousek od usti nad labem

od me dvoulete pauzi pribyla jen tato pritelkyne a prace ve firme na vyrobu sroubu do aut (Toyota, peugeot, citroen

)
4. Ja a môj voľný čas:Ve volném čase se rád přehrabuju v autech nebo neco brousim, svařuju apod. taky obcas nebo casto obskakuju pritelkyni

z filmu mam rad povedene komedie a horory. knizky nectu a z jazyku umim jen neco malo z nemciny a anglictiny coz jsem se naucil prevazne na RS