Sat 06. Jul 2013 22:04:20
Vždy to bylo že někdo po nějakém update skončí třeba po grand exchange nebo gwd a co hlavně tak microtransactions, upřímně ty co to říkaj vždy zase začnou protože tahle hra je už něco jako součást života, prostě ti co říkají že gwd je sračka a že skončí tak ať tam nechodí, G.E. že ulehčuje hru, tak ať ho nepoužívají a SoF že je nejhorší věc ve hře... no sám SoF nemam rád ale jsem rád když mi padne spin ticket ale v životě bych za spins nezaplatil, to samé v solomon store. Jednoduše tahle hra se přizpůsobila nynějšímu stylu her a furt můžeme být rádi že to není jako X-Box One, jediné co podle mě jagex EOCem zkazil je původní funkce nějakých weps a Dungeoneering-like posuzování tieru zbraní podle Lvl, ale teď je aspoň combat trochu dynamičtější a sám si nestěžuju (Magic po EoC Super

), jen to chce větší hráčskou základnu, nebo snížit počet worldů, trochu mě mrzí ty prázdný místa a všudepřítomní maxed players...
Osobně hraju tuhle hru ve volným čase o Letních a zimních prázdninách, kdy sjedu všechen novej content a dodělam questy které mě u téhle hry hodně baví a je to velkej důvod proč hraju.
Na roky kdy jsem začínal vzpomínám rád a rs v roce 2006 bylo opravdu dobré ale takhle je to u všeho a bude to tak furt, 07 jsem zkusil a po hodině jsem se vrátil zpět na rs2 a už se nevrátil, upřímně mi tam hodně věcí chybí

.
To že je hra lehčí, tak to je prostě důvod toho že jagex se snaží zaplnit hru i high-level contentem, velkej přešlap teda je runecrafting, tam to mělo být vyřešený jinak... Ale furt se to drží toho že pokud chceš money, nebudou xp a naopak.