Mon 31. Aug 2015 15:22:50
Dobrý den všem,
Runescape znám už pěknou řádku let, bylo to vlastně první MMORPG, na které jsem v životě narazil...to se psal si rok 2003, od té doby jsem hrál s přestávkama až do dob RS3. Teď jsem na neschopence a už jsem nevěděl, co hrát, tak jsem zkusil po letech to nažhavit. Koukám, že Oldschool RS je najednou gratis, tak jsem se regnul a už killim slípky, kradu iron arrows lukostřelcům a sbírám cowhides, abych měl na steel scimmy. S tou hudbou je to vážně arádní nostalgie. Je divný, že jsem za celou svoji hráčskou karieru zkoušel milardy her, ale vždycky jsem se vrátil k týhle krávovince. Ani nevim, co mě na tom tak láká? Předhánět se v EXPech? Fakt nevím, ale ta hra má prostě svoje kouzlo....
Jsem moc zvědavej, jak to vypadá s komunitou na tomhle Oldschool serveru apod. Všechno to prozkoumám.
No, to bylo jen tak na okraj, trocha zavzpomínání. Jdu Expit jak ďas..
Nechť se Vám všem daří.
Mon 31. Aug 2015 17:44:29
Ahoj, mozna o tom uz vis. Mame komunitu na "oldschoolu", kde se lidi schazi na clan chatu - "csfo".
Jinak ja videl poprve nejake mmo hrat nekoho ve skole na stredni asi v roce 2002, ta hra se jmenovala Ultima Online, ale jak jsem videl, ze tam spolupracuje s ostatnimi hraci, tak me svet mmo her zacal zajimat

A pak pozdeji jsem presel k RS.