Thu 19. Feb 2015 18:02:27
Takze po tom co se tu posledni dobou deje sama flame war na cc a podobne si rikam proc vlastne vsichni chodime na csfo clan chat ?
neexistuje tady nikdo kdo by se staral o s prominutim kokoty hitlerovce a kickoval to z clan chatu
takze bych se chtel zeptat matonyma nebo kdo tady vlastne tomu foru nebo aspon tomu co z nej zbylo sefuje jestli by nebylo mozny nejak stanovit moderatory na clan chat aby tady ty flame wary resili?
a ne opravdu nestaci ze 2 lidi tam maji stribrnou star se kterou nemuzou nic
takze te prosim oooo vsemocny admine tohoto rozpadleho clanu,prazdneho fora a rozhadaneho clan chatu, prosimte vyber par normalnich lidi co se tady o ty veci budou starat a nenechavej si vsechnu "moc" jenom pro sebe
urcite se mnou bude souhlasit vetsina osrs komunity a tech co chodi na csfo cc
dejte treba hlasovat o tom kdo na cc dostane pravomoce nebo ja nevim ale dopici neco s tym delejte
Thu 19. Feb 2015 19:38:03
obrizka uz nejestvuje?
Thu 19. Feb 2015 19:57:18
nene.. vetsina je na csfo... ale nejak se tu neresi lidi co by se tam o to starali... hvezdu ma par lidi co stejne skoro nehraji
a pak se tam deje to co se tam deje....
Thu 19. Feb 2015 19:59:32
Súhlasím s tebou, Lukasek... Ja hrávam len veľmi málo, ale stále tam vidím nejaký flame.
Radqo wrote:obrizka uz nejestvuje?
Pokiaľ dobre viem, tak na obrizku už riadne dlhú dobu ľudia nechodia.
Thu 19. Feb 2015 20:25:04
hral som teraz hodinku a fakt to treba riesit, lebo niekori su tam uplne mimo realitu.
Thu 19. Feb 2015 22:51:30
Na csfo cc som nebol dávno, začnem tam chodiť pravidelne a trochu dopomôžem.
Mohol by si mi do PM napísať nejaké mená ľudí, ktorí vyrábajú flamewars alebo celkovo zneprijemnuju ostatným život na friends chate?
Fri 20. Feb 2015 8:35:08
+1 aj ja uz na to nemam nervy citat stale tie ich hluposti
Fri 04. Sep 2015 21:58:27
Pročítám celé fórum, abych se po letech bez RS vrátil jakž takž do dění a tohle mě pobavilo

Já osobně jsem skončil s hraním hlavně kvůli trapnýmu a povýšenymu chování většiny CZ/SK hráčů RS (já mám level 99 slayer, vykuřte mi všichni prdel - častý jev). Tak tomu bylo ale vždy, co je RS RSkem, tak nevím, že Vás to překvapilo až v roce 2015

Trochu pozdě to řešit, když už je po téměř celé komunitě veta...škoda, ale snad se ještě nějací staří dobří lidé navrátí.
Sun 06. Sep 2015 16:22:05
Když ono to je těžký .. já třeba ty "hitlerovce" kickuju/banuju na potkání a ti pak chodí brečet za Matonymem a spol. Tím pádem ze mě udělají největšího zmrda.. tím pádem se ban hned maže a jde vše od začátku .. Proto jsem se na nějaký kickování z vysoka vysral .. ať si to řeší někdo jinej. Stanovily se tu nějaký pravidla a ikdyž je kickeři dodržují, tak jsou za to potom zjebáni oni! A ano jsem vulgární jak to prase, ale v tomhle případě už to jinak nejde ..
Sun 06. Sep 2015 18:55:51
Sqscagas wrote:Když ono to je těžký .. já třeba ty "hitlerovce" kickuju/banuju na potkání a ti pak chodí brečet za Matonymem a spol. Tím pádem ze mě udělají největšího zmrda.. tím pádem se ban hned maže a jde vše od začátku .. Proto jsem se na nějaký kickování z vysoka vysral .. ať si to řeší někdo jinej. Stanovily se tu nějaký pravidla a ikdyž je kickeři dodržují, tak jsou za to potom zjebáni oni! A ano jsem vulgární jak to prase, ale v tomhle případě už to jinak nejde ..
S tímto musím souhlasit, taky jsem dostal težce vynadáno, za několik mých aktivit
Mon 07. Sep 2015 1:33:53
Sqscagas wrote:Když ono to je těžký .. já třeba ty "hitlerovce" kickuju/banuju na potkání a ti pak chodí brečet za Matonymem a spol. Tím pádem ze mě udělají největšího zmrda.. tím pádem se ban hned maže a jde vše od začátku .. Proto jsem se na nějaký kickování z vysoka vysral .. ať si to řeší někdo jinej. Stanovily se tu nějaký pravidla a ikdyž je kickeři dodržují, tak jsou za to potom zjebáni oni! A ano jsem vulgární jak to prase, ale v tomhle případě už to jinak nejde ..
ako moze byt nazor cloveka, co robi bordel pre maťa relevantnejší ako nazor toho, kto je opravneny udrziavanim poriadku na chate?
Mon 07. Sep 2015 13:16:12
Bohužel toto znám z dřívějších dob na Elektrik fc, kdy tam chodili dělat bordel Snap a jeho parta dementů... Nakonec byl ban vždy odvolán

. Prostě udělat screeny, ať jsou důkazy, a permanentně zabanovat a banovat další účty, místa v ignore listu je dost.
Mon 07. Sep 2015 20:25:09
Hyger3 wrote:Bohužel toto znám z dřívějších dob na Elektrik fc, kdy tam chodili dělat bordel Snap a jeho parta dementů... Nakonec byl ban vždy odvolán

. Prostě udělat screeny, ať jsou důkazy, a permanentně zabanovat a banovat další účty, místa v ignore listu je dost.
Odscreenováno -> zabanováno -> odbanováno .. takhle to jde na tomhle cc od začátku ...
Mon 07. Sep 2015 23:18:36
Hitlerovci by mali mať ban už len za meno, to čo sú za dementov sa dalo očakávať taktiež.
Thu 10. Sep 2015 19:09:21
A já jsem údajně ten co kickuje ze srandy. Jestlii si myslíte, že tohle není důvod ke kicku, tak nechci být dál součástí téhle po**bané "komunity" ... jen pro info .. nekicknul jsem ho

a tohle se tu děje každý den ..
Fri 11. Sep 2015 19:27:16
Jedine riesenie je ich hodit do ignore ak teda perm bany nefunguju..
Sun 08. Nov 2015 14:46:45
Pokud mi date prava na kick a ban, tak se o ne klidne postaram. Nemam k nim citove vazby a hate z jejich strany me trapit nebude.