Každý z Vás jistě brouzdal po internetu a hledal oficiální client od Jagexu pro Oldschool Runescape. Ikdyž většina z Vás už hraje přes Swiftkit nebo Orion, tak určitě se najde někdo, kdo tohle ocení. Oficiální client je tu a stáhnout si ho můžete o kousek níže kliknutím na "here".
Po stažení následuje jednoduchá instalace - viz spoiler
Spoiler:
1. Po stažení si otevřeme soubor v cílové složce pro stahování
2. Spustíme
3. Tímto souhlasíme s licencí
4. Po dokončení instalace klikneme na finish a v prohlížeči se nám sama otevře tato stránka. Tu můžeme hned zavřít.
5. Na ploše si najedeme Oldschool Runescape a můžeme hrát
Last edited by Sqscagas on Thu 07. Aug 2014 21:58:04, edited 3 times in total.
Re: Runescape client pro OSRS!
Thu 07. Aug 2014 21:52:57
Má podobné výhody ako orion klient či je to také isté ako rs3 klient ?
Thu 07. Aug 2014 21:57:27
kanon_PvM wrote:Má podobné výhody ako orion klient či je to také isté ako rs3 klient ?
To by si chtěl od jagexu moc, aby měl nějaký ten "tuning"
Fri 08. Aug 2014 9:17:55
Hele, bude se hodit, až budu používat OSRS
Sat 09. Aug 2014 19:21:48
Konečne urobili inštalačku. Už ľudia nebudú musieť kopírovať a prepisovať súbory.
Tue 01. Sep 2015 9:13:28
Zdravím, prosím Vás, včera jsem si zkoušel stáhnoutOSBuddy, jak mi bylo doporučeno na clan chatu, jenže když stáhnu instalačku a chci ji otevřít, hodí mi to hlášku : "Failed to install". Zkoušel jsem vše, ale vůbec nevím, co s tím. Vím, že je to tu samý zkušený IT odborník, proto se táži, neví někdo, co s tím? Díky.
Thu 10. Sep 2015 15:04:40
BukowskiCZ wrote:Zdravím, prosím Vás, včera jsem si zkoušel stáhnoutOSBuddy, jak mi bylo doporučeno na clan chatu, jenže když stáhnu instalačku a chci ji otevřít, hodí mi to hlášku : "Failed to install". Zkoušel jsem vše, ale vůbec nevím, co s tím. Vím, že je to tu samý zkušený IT odborník, proto se táži, neví někdo, co s tím? Díky.
Většinou, když nejde normální verze (windows), tak se stahuje tahle ->