Tue 25. Mar 2014 21:13:11
Ako už naša OSRS komunita vie, dohodli sme si s Mod Ash interview. Zajtra mu pošleme otázky, na ktoré nám odpovie.
Preto sa obraciame práve na vás, našu komunitu aby ste sa pýtali. Z otázok vyberieme tie zaujímavé, originálne prípadne najčastejšie sa pýtané, preložíme ich a pošleme na zodpovedanie.
Čo by ste sa Mod-a Ash spýtali?
Tue 25. Mar 2014 21:37:27
Jestli zazil RS v roce 2007.
Tue 25. Mar 2014 21:40:50
Mají v plánu dát na 2k7 G.E ? Přidat mapu přímo do hry ? A jestli se půjde někdy nastavit větší okno

víc mě nenapadá
Tue 25. Mar 2014 21:42:15
Kedy bude OSRS aj pre F2P?
Tue 25. Mar 2014 22:13:17
Jestli zná český pivo, Jardu Jágra a komu fandí ve fotbale

Popřípadě proč se jmenuje popel (
jasan)

A za Sunovu otázku 4 palce hore

Zasmál jsem se.
Edit: když tak nad tím přemejšlim tak ona to vlastně může být žena! Tak jestli je to žena, if positive, instagram, twitter nebo facebook!
Tue 25. Mar 2014 22:17:05
.
Tue 25. Mar 2014 22:20:00
Marty wrote:Jestli zná český pivo, Jardu Jágra a komu fandí ve fotbale

jasan)

Zasmál jsem se.
Edit: když tak nad tím přemejšlim tak ona to vlastně může být žena! Tak jestli je to žena, if positive, instagram, twitter nebo facebook!

Je to muz
Tue 25. Mar 2014 22:20:38
M I C H A L wrote:Marty wrote:Jestli zná český pivo, Jardu Jágra a komu fandí ve fotbale

jasan)

Zasmál jsem se.

Je to muz

Taky smutníš?
Tue 25. Mar 2014 22:42:25
Marty wrote:M I C H A L wrote:Marty wrote:Jestli zná český pivo, Jardu Jágra a komu fandí ve fotbale

jasan)

Zasmál jsem se.

Je to muz

Taky smutníš?

Urcite sa najde nejaka sexy modka
Tue 25. Mar 2014 23:08:12
* Koho nápad, respektíve kto schválil spustenie OSRS?
* Prechod k OSRS teamu bola tvoja vlastná voľba alebo ťa tam priradilo vedenie?
* Dostane sa OSRS do 6. veku ako RS3?
* Love story má podľa mňa jeden z najlepšie prepracovaných príbehov spomedzi RS questov. Spomenie si Mod Ash ešte koľko ľudí na queste pracovalo? Ktorú časť mal na starosti on. Odkiaľ čerpali námet na príbeh?
* Ako developer, ktoré programovacie jazyky ovláda a na akú úroveň by sa v nich ohodnotil?
Tue 25. Mar 2014 23:28:29
Earl Grey sa pije ráno alebo poobede?
Wed 26. Mar 2014 22:59:35
kolik vydelava