Thu 09. May 2013 7:50:20
Asi na jeseň som testoval max veľkosť postu a ani 50k znakov nebol problém.
Teraz som robil návod na Fish Flingers, keď som chcel doňho pridať ešte extra veci, napísalo mi -> Vaša správa obsahuje príliš málo znakov a nič sa nezobrazilo. Je to nejaký forum bug, alebo len bola skrátená max dĺžka postov?
Edit: Asi je to nejaký problém s vkladaním [img-inset-r], problém nastal asi pri treťom vložení kódu.
Sat 11. May 2013 23:17:42
Mam dalsi pracicku pro vas opravare. Da se nejak opravit ta abeceda zacinajici nicky podle pismen?
Sat 11. May 2013 23:29:32
o tom viem, bohuzial som nenasiel ziadne ine riesenie nez kompletny restart fora, co neprichadza do uvahy...
Pokial chces najst niekoho podla pismena klikni na Uzivatelske jmeno a onoti uzivatelov zoradi podla abecedy, najst pismeno je uz potom ten najmensi problem
Sun 19. May 2013 12:49:05
Kto urobil tie pekne loga ku guide? Paci sa mi ten "filter" sivo/hnedej a umelecke odfotenie obrazku ku dannemu navodu. Autora chvalim
Sun 19. May 2013 13:07:53
Mokuin wrote:Kto urobil tie pekne loga ku guide? Paci sa mi ten "filter" sivo/hnedej a umelecke odfotenie obrazku ku dannemu navodu. Autora chvalim

Thu 30. May 2013 22:25:03
Mozem sa k*rva opytat preco tento smail (

) vyzera tak ako vyzera? Nemozete ho niekto editovat aby sa len usmieval ako napr tento (

). Lebo ked vidim toho prveho stale mam pocit ze to je tento (

). A myslim to seriozne.. preco sa len neusmieva bez zubov?. Nie ze by ma to rozculovalo, ale rozculuje ma to
Thu 30. May 2013 22:31:51
Mokuin wrote:Mozem sa k*rva opytat preco tento smail (

) vyzera tak ako vyzera? Nemozete ho niekto editovat aby sa len usmieval ako napr tento (

). Lebo ked vidim toho prveho stale mam pocit ze to je tento (

). A myslim to seriozne.. preco sa len neusmieva bez zubov?. Nie ze by ma to rozculovalo, ale rozculuje ma to

Mňa to tiež trápilo, ale až tak mi to nevadilo, aby som navrhoval zmenu
Thu 30. May 2013 22:32:43
mať ja vaše problémy

DDDD
Sat 01. Jun 2013 14:36:44
proto při psaní :) zaškrtávám "zakázat smajlíky" ;P